ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ

ecoplus ρολά επικαθήμενα

Ρολά Επικαθήμενα

Τα επικαθήμενα Ρολά Ασφαλείας για Σπίτια είναι σχεδιασμένα για την κατάλληλη προστασία τους αλλά και για τα νεόκτιστα κτίρια καθώς και για τον εκσυγχρονισμό στα υφιστάμενα. Ο έξυπνος σχεδιασμός στα στόρια και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά παρέχουν αποτελεσματική προστασία ενάντια στους εισβολείς.

Ecoplus ρολά επικαθήμενα

Το επικαθήμενο σύστημα στα ρολά ασφαλείας τοποθετείται στο πάνω μέρος του κουφώματος. Χάρη στο ευρύ φάσμα των χρωμάτων είναι ένα άριστο διακοσμητικό στοιχείο που ταιριάζει με την εμφάνιση του κτιρίου. Η εμπρόσθια όψη του κουτιού είναι ταυτόχρονα η βάση για κάθε υλικό φινιρίσματος, έτσι ώστε να παραμένει μη ορατό.

Οικιακά Ρολά Ασφαλείας ιδανικά για σωστά μονωμένους χώρους

Η εσωτερική μόνωση στα συγκεκριμένα ρολά ασφαλείας για σπίτια παρέχει τέλεια θερμομόνωση, επιτρέποντας την σημαντική μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι μειώνει σημαντικά τη θέρμανση των χώρων.

Η σίτα λειτουργεί ανεξάρτητα από τα στόρια του ρολού για επιπλέον προστασία από τα έντομα στο εσωτερικό του κτιρίου, διατηρώντας παράλληλα την εισροή του φωτός και του αέρα.

Λεπτομέρειες

Μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι.
Προστασία του εσωτερικού από την υπερθέρμανση.
Τέλειο διακοσμητικό στοιχείο του κτιρίου.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε εγκατάσταση.
Διαθέσιμα χρώματα όμοια με το χρώμα των κουφωμάτων.
Πολλές δυνατότητες λειτουργίας, ταμπακιέρα, μανιβέλα ή moter.

Το σύστημα που χρησιμοποιούμε επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή των ρολών σε κάθε τύπο παραθύρου.

Τα ρολά συνδυάζονται πολύ εύκολα με το παράθυρο κάνοντας την εγκατάσταση πολύ απλή υπόθεση. Προσφέρουμε ένα σύνολο που αποτελείται από το ρολό και ένα λευκό προσαρμογέα πολλαπλών χρήσεων PVC.

Τα ρολά μπορούν να συνδυαστούν με σίτα για έντομα. Η σίτα είναι γκρι χρώματος και εφάπτεται στην εξωτερική πλευρά της κουρτίνας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα διπλό ρολό και έναν οδηγό οθόνης μαζί με τις βούρτσες. Η κατάληξη της σίτας έχει ένα κλείστρο το οποίο είναι εντελώς κρυμμένο μέσα στο κουτί του ρολού.