ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

ecoplus ρολα εξωτερικα

Ρολά Εξωτερικά

ecoplus ρολά εξωτερικά

Ρολά Αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας με πολύ καλή θερμομόνωση. Τα συγκεκριμένα Ρολά Παραθύρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε εγκατάσταση, έχουν άψογη αισθητική και είναι πολύ εύκολα στην χρήση. Σε καθένα από τα συστήματα το κλείστρο είναι φυλλαράκια τα οποία μπαίνουν μέσα σε ένα κουτί αλουμινίου το οποίο τοποθετείται στον τοίχο ή στο πλαίσιο στην μπαλκονόπορτα ή στο παράθυρο.

Το αποτέλεσμα είναι αισθητικά πολύ όμορφο και κατάλληλο ώστε να ταιριάζει με την συνολική εμφάνιση του κτιρίου.

Ρολά Αλουμινίου με ευκολία στην χρήση!

Σε αυτό το σύστημα σας προσφέρουμε να επιλέξετε από δύο τύπους κουτιών αλουμινίου: Το ίσιο με 45 μοίρες κλήση στην έξω πλευρά του κουτιού και το ημιστρόγγυλο.

Μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα.
Προστασία του εσωτερικού από την υπερθέρμανση.
Τέλειο διακοσμητικό στοιχείο του κτιρίου.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε εγκατάσταση.
Ευκολία και λειτουργικότητα κατά την χρήση.
Πολλές δυνατότητες λειτουργίας, ταμπακιέρα, μανιβέλα ή moter.

Το σύστημα που χρησιμοποιούμε επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή των ρολών σε κάθε τύπο παραθύρου.

Τα ρολά συνδυάζονται πολύ εύκολα με το παράθυρο κάνοντας την εγκατάσταση πολύ απλή υπόθεση. Προσφέρουμε ένα σύνολο που αποτελείται από το ρολό και ένα λευκό προσαρμογέα πολλαπλών χρήσεων PVC.

Τα ρολά μπορούν να συνδυαστούν με σίτα για έντομα. Η σίτα είναι γκρι χρώματος και εφάπτεται στην εξωτερική πλευρά της κουρτίνας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα διπλό ρολό και έναν οδηγό οθόνης μαζί με τις βούρτσες. Η κατάληξη της σίτας έχει ένα κλείστρο το οποίο είναι εντελώς κρυμμένο μέσα στο κουτί του ρολού.