ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ

ecoplus ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ

Παντζούρια PVC

Απολαύστε την τέλεια θέα, τον ήλιο και προστασία από την κακοκαιρία. Πέρα από τις εξαιρετικές σε τιμές, είναι επίσης διαθέσιμα και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μονόχρωμα αλλά και απομιμήσεις ξύλου. Επίσης έχουν ιδιαίτερα χαμηλές απαιτήσεις σε φροντίδα και συντήρηση.

Εξαιρετικά σταθερό λόγο της Monoblock κατασκευή του, ενισχυμένο εσωτερικά με πτυσσόμενο μεταλλικό σκελετό ο οποίος μοντάρετε με πλαστικές ατόφιες γωνίες – συνδετήρια που θερμοκολλούνται στις γωνίες, έτσι εγγυόμαστε ότι δεν θα κρεμάσει και δεν θα πετσικάρει ποτέ.

Ειδικότερα, το συνθετικό ανοιγόμενο σύστημα παντζουριών της εταιρείας μας πληρεί τις απαιτήσεις της οδηγίας 89/106/ΕΚ και εναρμονίζεται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ14351-1/2006 & Α1/2010, ΕΝ1026/2000, ΕΝ1027/2000 που αφορούν την κατασκευή του.

Παντζούρια σε εξαιρετικές τιμές και με ελάχιστη συντήρηση

Η συντήρηση του είναι απλή και δεν απαιτούνται ειδικές οδηγίες. Το βασικό πλεονέκτημα του είναι ότι ο καθαρισμός του μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα καθώς το νερό δεν δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα μέρη του.

Η α’ ύλη των προφίλ είναι σκληρό PVC, προδιαγραφών εξωτερικής χρήσης, εμπλουτισμένη με αντηλιακή προστασία (για αποφυγή αλλοίωσης χρωματισμού) και ενισχυμένη με αντιθραυστικό για αντοχή σε κρούσεις.

Το φιλμ επικάλυψης (foil) των προφίλ είναι του γερμανικού οίκου RENOLIT S.E. και η παρεχόμενη εγγύηση είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν σε χώρες με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως είναι και η Ελλάδα .

Οι μηχανισμοί των παντζουριών είναι της εταιρείας ROTO ή MACO και έχουν πιστοποίηση προστασίας και καλής λειτουργίας με τις εξής προϋποθέσεις :

Τακτικός καθαρισμός (πλύσιμο) της επιφάνειας όλων των εξαρτημάτων με νερό.
Απαγορεύεται η χρήση καυστικών ή όξινων υλικών καθαρισμού.
Λίπανση όλων των κινητών εξαρτημάτων μια φορά τον χρόνο με απλό μηχανέλαιο.
Η ποιότητα και τα υλικά κατασκευής του είναι αυτά που το κατατάσσουν σαν την πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση στη αγορά με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και το χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε βάθος χρόνου.

Κάλυμμα για πόρτα ή παράθυρο το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται εξωτερικά του κουφώματος και χρησιμεύει :

  1. για να εμποδίζει το φως να εισέλθει στον χώρο
  2. για την προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα
  3. για λόγους ασφαλείας
  4. όταν θέλουμε το αισθητικό αποτέλεσμα της κατοικία μας να είναι πιο παραδοσιακό

Διατίθεται ως αναδιπλούμενο με ένα-δυο-τρία ή τέσσερα φύλλα για παλαιά ή νέα κτίρια. Μία κλειστή έκδοση (ραμποτέ) είναι επίσης διαθέσιμη για μέγιστο σκοτάδι.

Δείτε τις προδιαγραφές του ανοιγόμενου παντζουριού εδώ.